Om klinikken

Kiropraktor Ann-Kristin Brodin

Ann-Kristin er primærkontakt for muskel-/ skjeletthelse, og har henvisningsrett til bildediagnostikk og legespesialist. Hun ble uteksaminert i 2007 ved Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Hun har bred og generell erfaring innen muskel-/skjelettproblematikk, og hjelper folk i alle aldre, helt fra spedbarnsalder.

_DSC0815_edited.jpg

Kiropraktor Elisabeth Ohlgren Tidemann

Elisabeth er primærkontakt for muskel- og skjeletthelse, og har henvisningsrett til bildediagnostikk og legespesialist. Hun ble uteksaminert i 2013 ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har bred og generell erfaring innen muskel- og skjelettproblematikk, og spesielt interessert i svangerskapsrelaterte bekken/ryggplager, behandling av spedbarn samt nakke- og kjeveplager. 

_DSC0798_edited_edited.jpg

Kiropraktor Stian Ohlgren Tidemann

Stian er primærkontakt for muskel- og skjeletthelse, og har henvisningsrett til bildediagnostikk og legespesialist. Han ble uteksaminert i 2013 ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har bred og generell erfaring innen muskel- og skjelettproblematikk, og spesielt interessert i idrettsskader, nakkeplager, kjeveplager og hodepine.
Stian jobber som kiropraktor for ishockeyklubben Comet Halden Elite.

_DSC0752_edited.jpg
Kiropraktikk

Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med et selvstendig diagnose- og behandleransvar. 
For å bli autorisert kiropraktor i Norge må man ha gjennomført en 5-årig masterutdannelse, samt 1 år turnustjeneste. Kiropraktorer er primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager

Kiropraktorer kan:

  • henvise pasienter videre til legespesialist og fysioterapi 

  • henvise til bildediagnostisk undersøkelse som ultralyd, røntgen, MR og CT

  • sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) yter stønad til behandlingsutgifter hos kiropraktor. Stønaden er 157 kr for førstegangskonsultasjon og 72 kr per påfølgende behandling.

Kiropraktorene fastsetter selv pris på sine tjenester, og stønaden vil derfor dekke en begrenset andel av de totale kostnadene.

Behandling hos kiropraktor omfattes ikke av frikortordningene.
​Les mer på www.kiropraktikk.no

  •    Priser

          Førstegangskonsultasjon 650 kr
          Oppfølgende behandling 470 kr
          Trykkbølgebehandling 600 kr 

 

Ikke møtt til timen eller timer som ikke avbestilles innen 24 timer før avtalen,

må betales i sin helhet.